Etusivu / Terveyspalvelut

Terveyspalvelut

Terveyspalveluihin kuuluvat lääkärin vastaanotot, kuntoutuspalvelut, kuvantaminen, laboratoriotoiminta, suunterveydenhuolto, erikoissairaanhoito sekä psykiatria.

Neuvoloiden ja Perhetyön yhteystiedot löytyvät Hyvinvointipalvelujemme sivuilta. Akuutti- ja kuntoutusosastojen yhteystiedot löytyvät Ikäihmisten palveluista kohdasta Kuntouttava hoito ja kotisairaala.

Ensiavusta ja kiireellisestä hoidosta vastaa alueella Mäntän pääterveysasema, joka on avoinna 24 h/vrk. Mäntän pääterveysasemalta annetaan keskitetysti kiireellisiä lääkärin vastaanottoaikoja myös muille terveysasemille.

Ajanvaraus hoitajan ja lääkärin kiireettömälle vastaanotolle onnistuu omalla terveysasemallasi. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät kohdasta Avovastaanotto.

Palvelupäällikkö Pirkko Pääkkönen, puh. 044 466 3317
Vastaava lääkäri Heidi Niittymäki sij. Kimmo Turunen, puh. 044 466 3370

Ensiapu ja kiirreelinen hoito

• Avoinna 24 h/vrk

Mäntän terveysasema (Sarapiha)
Pakkaajankatu 18 C, 35800 Mänttä

Kaikki vastaanotot toimivat ajanvarauksella ja sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen myös öisin klo 22–08.

Soita puh. 03 455 2720

Ensiapu on tarkoitettu välitöntä ja kiireellistä hoitoa vaativien sairauksien ja tapaturmien hoitoon.

Pyydämme soittamaan ennen vastaanotolle tuloa asian kiireellisyyden arvioimiseksi. Puhelimitse annetaan myös hoito-ohjeita, tarvittaessa opastusta hoitoon hakeutumisessa ja ohjausta oikeaan hoito-paikkaan.

112pallo.jpg

Potilaat hoidetaan kiireellisyys-järjestyksessä.
Välitöntä hoitoa ja tutkimusta vaativat potilaat ovat aina etusijalla. Ensihoitotoiminnasta (sairaankuljetuksesta) vastaavat sairaanhoitopiirit. Ensihoito 112.