Tiedote 4.11. – Rokotusten ajanvaraus- ja neuvontanumero vaihtuu

Rokotuksille suunnattu ajanvaraus- ja neuvontanumero vaihtuu perjantaina 5.11. Uusi numero on 044 371 9000, numero palvelee arkisin klo 9-12.

Numero vaihtuu uuden puhelujärjestelmän käyttöönoton vuoksi. Uudella järjestelmällä pyrimme sujuvoittamaan kuntalaisten asiointia rokotusasioissa.

Rokotusten ajanvarausnumerosta voi varata influenssa- sekä koronarokotusaikoja, sekä siirtää tai perua jo varatun ajan (verkkoajanvarauksesta varatun ajan voi perua suoraan samasta osoitteesta tai sähköpostiin lähetetyn linkin kautta). Numerosta saa myös apua rokotuksiin liittyviin kysymyksiin, kysymyksen tai yhteydenottopyynnön voi myös lähettää edellä mainittuun numeroon tai sähköpostitse osoitteeseen koronarokotus.mvt@pihlajalinna.fi

Pyydämme ensisijaisesti käyttämään sähköisiä asiointikanavia, mikäli se on mahdollista puhelinpalvelun ruuhkautumisen välttämiseksi. Ajan influenssarokotukseen ja koronarokotuksen 1. ja 3. annokselle voi varata sähköisesti verkkoajanvarauksesta, pääset sinne tästä tai menemällä osoitteeseen www.mantanvuorenterveys.mediatri.fi

Verkkoajanvarauksesta näet ajantasaisen tilanteen vapaina olevista ajoista. Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan myös toisen puolesta, autathan tarvittaessa esimerkiksi ikääntyneitä läheisiäsi.

Kiireettömän hoidon keskitetty ajanvarausnumero (lääkäri- ja hoitajavastaanotot) palvelee ensisijaisesti muissa kuin rokotuksiin liittyvissä asioissa. Influenssarokotuksen reseptin saamiseksi ole kuitenkin yhteydessä keskitettyyn ajanvarukseen (sote-hoitajille).