Terveyskeskussairaala

Terveyskeskussairaalassa tuotetaan akuuttisairaanhoitoa, jatkohoitoa ja kuntoutusta erikoissairaanhoidosta siirtyville potilaille. Osastolla on hoidossa myös saattohoidon potilaita.

Kun sairaus ei vaadi enää sairaalahoitoa, pyritään nopeaan kotiuttamiseen. Kotiutushoitaja auttaa toteuttamaan potilassiirtoja siten, että potilaat ohjautuvat suoraan potilaan hoidon kannalta tarkoituksenmukaiseen hoitopaikkaan. Vapaat vierailuajat.

Mäntän terveysasema (Sarapiha)
Terveyskeskussairaala
Pakkaajankatu 18 C
35800 Mänttä

Palveluvastaava Sirkka Sipponen, puh. 050 561 4312
Osastonsihteeri, puh. 044 466 3330
Hoitajat (potilasasiat), puh. 044 466 3327
Potilaspuhelut, puh. 044 466 3332

18.9.2020 Sarapihan terveyskeskussairaalaan ei toistaiseksi oteta uusia potilaita ja sinne on asetettu vierailukielto. Sairaalassa olevien potilaiden omaisiin on oltu yhteydessä. Kriittisesti sairaille ja saattohoidossa oleville potilaille vierailut mahdollistetaan etukäteen suunnitellusti ja vahvalla suojauksella. Osastohoitoa tarvitsevat potilaat pyritään ohjaamaan hoidon tarpeen mukaan, ensisijaisesti Jämsään.

Edellä kuvattuihin toimenpiteisiin on ryhdytty, jotta viime perjantaista lähtien paikkakunnalla ilmenneet koronatartuntaketjut saadaan katkaistua. Toimenpiteet on linjattu yhteistyössä TAYS:n infektio-osaston kanssa ja tartuntaketjujen kartoitusta jatketaan edelleen.