Terveysasemat

Vastaanottopalvelut toimivat ajanvarauksella. Käytössä on lääkärihoitaja -työparimalli. Asiakas voi valita oman hoitavan työparinsa. Terveyskeskuksen hoitajat arvioivat asiakkaan hoidontarpeen ja varaavat ajan vastaanotolle.

Asiakkaille, joilla on yksi tai useampia pitkäaikaissairauksia, nimetään oma hoitaja/oma lääkäri, jolloin kaikki yhteydenotot, ajanvaraukset, laboratoriovastausten tiedustelu ja reseptien uusintapyynnöt kulkevat omahoitajan kautta.

Mänttä-Vilppula

Mäntän pääterveysasema (Sarapiha) on avoinna 24 h/vrk. Terveysasemalla on lääkäreiden ja hoitajien vastaanotot sekä kiireellinen hoito. Vastaanottopalvelut toimivat ajanvarauksella. Käytössä on lääkäri-hoitaja-työparimalli. Terveyskeskuksen sairaanhoitajat arvioivat asiakkaan hoidontarpeen ja varaavat ajan vastaanotolle. Pääterveysasemalta annetaan keskitetysti kiireellisiä lääkärin vastaanottoaikoja myös muille terveysasemille.

Mäntän terveysasema (Sarapiha)
Pakkaajankatu 18 D
35800 Mänttä
Puh. 03 254 3320

Aukioloajat ma – to klo 8 – 16 ja pe 8 - 15

Juupajoki

Juupajoen terveysasemalta saa perusterveydenhuollon palveluita, mm. hammashuolto, lääkäri-ja sairaanhoitajavastaanotot, äitiys- ja lastenneuvola, aikuisvastaanotto, laboratoriopalvelut ja fysioterapia. Hoidon tarve arvioidaan terveysasemalla. Puhelimessa tehdyn arvioinnin perusteella asiakkaalle annetaan esimerkiksi kotihoito-ohjeet tai aika hoitajan, fysioterapeutin tai lääkärin vastaanotolle tai puhelinajan lääkärille tai hoitajalle. Iltaisin ja viikonloppuisin Juupajoen terveysasema on suljettu. Tuona aikana äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan Mänttä-Vilppulan kiirevastaanotolla.

Juupajoen terveysasema
Koskitie 50
35500 Korkeakoski
puh. 03 254 3320

Aukioloajat ma - to 8 - 16, pe 8 - 14