Terveysasemat

Vastaanottopalvelut toimivat ajanvarauksella. Käytössä on lääkärihoitaja -työparimalli. Asiakas voi valita oman hoitavan työparinsa. Terveyskeskuksen hoitajat arvioivat asiakkaan hoidontarpeen ja varaavat ajan vastaanotolle.

Asiakkaille, joilla on yksi tai useampia pitkäaikaissairauksia, nimetään oma hoitaja/oma lääkäri, jolloin kaikki yhteydenotot, ajanvaraukset, laboratoriovastausten tiedustelu ja reseptien uusintapyynnöt kulkevat omahoitajan kautta.

Mänttä-Vilppula

Mäntän pääterveysasema (Sarapiha) on avoinna 24 h/vrk. Terveysasemalla on lääkäreiden ja hoitajien vastaanotot sekä kiireellinen hoito. Vastaanottopalvelut toimivat ajanvarauksella. Käytössä on lääkäri-hoitaja-työparimalli. Terveyskeskuksen sairaanhoitajat arvioivat asiakkaan hoidontarpeen ja varaavat ajan vastaanotolle. Pääterveysasemalta annetaan keskitetysti kiireellisiä lääkärin vastaanottoaikoja myös muille terveysasemille. Yhteydenotot, ajanvaraukset, laboratoriovastausten tiedustelu ja reseptien uusintapyynnöt kulkevat parhaiten omahoitajan kautta.

Mäntän terveysasema (Sarapiha)
Pakkaajankatu 18 D
35800 Mänttä
Puh. 03 254 3320

Aukioloajat ma – to klo 8 – 16 ja pe 8 - 15

Juupajoki

Juupajoen terveysasemalta saa perusterveydenhuollon palveluita, mm. hammashuolto, lääkäri-ja sairaanhoitajavastaanotot, äitiys- ja lastenneuvola, aikuisvastaanotto, laboratoriopalvelut ja fysioterapia. Hoidon tarve arvioidaan terveysasemalla. Puhelimessa tehdyn arvioinnin perusteella asiakkaalle annetaan esimerkiksi kotihoito-ohjeet tai aika hoitajan, fysioterapeutin tai lääkärin vastaanotolle tai puhelinajan lääkärille tai hoitajalle. Iltaisin ja viikonloppuisin Juupajoen terveysasema on suljettu. Tuona aikana äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan Mänttä-Vilppulan kiirevastaanotolla.

Juupajoen terveysasema
Koskitie 50
35500 Korkeakoski
puh. 03 254 3320

Aukioloajat ma - to 8 - 16, pe 8 - 14