Terveysasemat

Vastaanottopalvelut Mänttä-Vilppulan sekä Juupajoen alueella toimivat ajanvarauksella. Puhelimessa sairaanhoitajat arvioivat asiakkaan hoidontarpeen ja tekevät tarvittavat ajanvaraukset.

Puhelimessa tehdyn arvioinnin perusteella asiakas voi saada esimerkiksi kotihoito-ohjeet, ajan hoitajan, fysioterapeutin tai lääkärin vastaanotolle/etävastaanotolle tai puhelinajan lääkärille tai hoitajalle.

Asiakkaille, joilla on yksi tai useampia pitkäaikaissairauksia, nimetään oma hoitaja/oma lääkäri, jolloin kaikki yhteydenotot, ajanvaraukset, laboratoriovastausten tiedustelu ja reseptien uusintapyynnöt kulkevat omahoitajan kautta.

Mänttä-Vilppula

Mäntän terveysasema (Sarapiha)
Terveysasemalla on lääkäreiden ja hoitajien vastaanotot sekä kiireellinen hoito.

Pakkaajankatu 18 D
35800 Mänttä
Puh. 03 254 3320

Aukioloajat ma – to klo 8 – 16 ja pe ja arkipyhien aattoina 8 - 15

Mänttä-Vilppulan Sarapihan terveysaseman ilta- ja yöajan (klo 20.00 – 8.00) kiirevastaanotto on suljettu toistaiseksi 17.9.2020 alkaen. Perusterveydenhuollon päivystyspalveluita ja kiirevastaanottoa tarvitsevat asiakkaat hoidetaan toiminnan keskeytyksen aikana Jämsän Terveyden päivystyksessä (Sairaalantie 11 Jämsä), joka on avoinna ympärivuorokautisesti.

Terveyskeskuksen kiirevastaanoton toiminta päiväsaikaan (klo 8 – 20) jatkuu normaalisti, mutta tarkkailuhoitoa vaativat asiakkaat hoidetaan Jämsässä tai Acutassa.

Kiirevastaanoton palvelua tarvitsevia pyydetään ottamaan yhteyttä Mäntän Sarapihan terveysasemalle puhelimitse numeroon 03 455 2720. Puhelimessa tehdään hoidontarpeen arviointi ja ohjataan asiakkaat sen mukaan eteenpäin.

Juupajoki

Juupajoen terveysasemalta saa perusterveydenhuollon palveluita, mm. hammashuolto, lääkäri-ja sairaanhoitajavastaanotot, äitiys- ja lastenneuvola, aikuisvastaanotto, laboratoriopalvelut ja fysioterapia. Iltaisin ja viikonloppuisin Juupajoen terveysasema on suljettu. Tuona aikana äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan Mänttä-Vilppulan kiirevastaanotolla.

Juupajoen terveysasema
Koskitie 50
35500 Korkeakoski
puh. 03 254 3320

Aukioloajat ma - to 8 - 16, pe ja arkipyhien aattoina 8 - 14 (puheluihin vastataan keskitetystä ajanvarauksesta klo 15 saakka)

Hoitotarvikejakelu ma - ke 11.30 - 12.30
Voit tilata hoitotarvikkeita myös etukäteen. Tilatut tarvikkeet voit noutaa noutopisteestä omatoimisesti terveysaseman aukioloaikoina. Puh. 040 457 7870