Hoitotarvikejakelu tiedottaa

Mänttä-Vilppula

Hoitotarvikkeet tilataan 1.1.2024 alkaen sähköisellä lomakkeella, Analystica (pirha.fi)

Hoitotarvikkeet on jatkossa mahdollista tilata Postnord palvelupisteisiin tai Sarapihan pakettiautomaattiin. Mikäli haluat tuotteet toimitettavan Sarapihan pakettiautomaattiin, kirjoita se tilauslomakkeen lisätietokenttään. Huomioithan, että lomake edellyttää lisäksi aina valitsemaan jonkin Postnord-toimituspisteistä.

Sarapihassa hoitotarvikkeita ei enää varastoida, joten tarvikkeiden toimitusajat pitenevät 2-4 viikkoon. Tämä tulee ottaa huomioon tarvikkeita tilatessa.

Mikäli sähköisen lomakkeen käyttö ei ole mahdollista, voit edelleen tilata tuotteet ma, ti ja to klo 12–14 puhelimitse numerosta 044 466 3339.

Juupajoki

Hoitotarvikkeet tilataan 1.1.2024 alkaen sähköisellä lomakkeella, Analystica (pirha.fi)

Hoitotarvikkeet on mahdollista tilata Postnord palvelupisteisiin (lähin noutopiste Orivesi) tai Juupajoen terveysasemalle. Mikäli haluat tuotteet toimitettavan Juupajoen terveysasemalle, kirjoita se lisätietokenttään. Huomioithan, että lomake edellyttää lisäksi aina valitsemaan jonkin Postnord-toimituspisteistä.

Juupajoen terveysasemalla hoitotarvikkeita ei enää varastoida, joten tarvikkeiden toimitusajat pitenevät 2-4 viikkoon. Tämä tulee ottaa huomioon tarvikkeita tilatessa.

Mikäli sähköisen lomakkeen käyttö ei ole mahdollista, voit edelleen tilata tuotteet ma-ke 11.30–12.30 puhelimitse numerosta 040 4577 870.

Lisätietoja hoitotarvikejakelusta: Hoitotarvikkeet